Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties

RSS: nieuws onder handbereik - Flow Kenniscentrum

Flow Kenniscentrum
logo Flow Euro Portal
  rss-symbool

  Met RSS kunt u snel een overzicht krijgen van de laatste nieuwtjes op een site zonder naar die site toe te hoeven gaan. U kunt gratis over deze optie beschikken door te klikken op het RRS-knopje (zie plaatje hiernaast; de achtergrondkleur verschilt afhankelijk van de soort rubriek: nieuws of agenda). U hoeft zich verder niet aan te melden.

  Deze site bevat een groot aantal verschillende nieuwsoverzichten. Zo geeft de homepage een overzicht van het belangrijkste algemene nieuws. Bij de verschillende (beleids-)onderwerpen en organisaties treft u juist meer toegespitste overzichten aan. Dat is handig als u vooral in bepaalde onderwerpen geïnteresseerd bent.

  Populaire overzichten op deze site zijn bijvoorbeeld:

  Klik op één van deze knopjes om te zien hoe zo'n nieuwsoverzicht er uit ziet. Als het resultaat bevalt, kunt u zich er vervolgens op abonneren zonder dat u verder iets op hoeft te geven.

  Overnemen van nieuws door derden

  Als u via een RSS-feed nieuwsberichten van Europa NU op uw eigen website wil overnemen, neemt u dan vooraf contact op met de redactie.

   
  • Home
  Geachte bezoeker,
  De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) waardeert het dat u mee wilt doen aan onze enquête. De uitkomst van deze enquête wordt gebruikt om de website beter op uw wensen af te stemmen.
  Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.
  Klik op Doorgaan voor het invullen van de enquête. Klik op Stoppen voor het verlaten van dit scherm.