Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties

LTO Nederland (LTO) - Flow Kenniscentrum

Flow Kenniscentrum
logo Flow Euro Portal

  LTO Nederland (LTO)

  lto.png

  Deze organisatie behartigt de belangen van agrarische ondernemers en maakt zich als werkgeversorganisatie sterk voor hun economische en maatschappelijke positie. Land- en Tuinbouw Organisatie (LTO) Nederland voert landelijke projecten uit ten behoeve van de agrarische sector. Via deze projecten wil LTO kwaliteitsverbetering en vernieuwingen in de sector stimuleren.

  LTO is opgericht in 1995. De organisatie is een samenwerkingverband van LLTB, LTO Noord en ZLTO, en vertegenwoordigt bijna 50.000 boeren en tuinders. Vanuit deze drie regionale organisaties wordt nauw samengewerkt op actuele thema's voor de ondernemers in de land- en tuinbouw. De organisatie probeert door middel van pro-actieve en effectieve belangenbehartiging lokaal, regionaal en nationaal beleid dusdanig te beïnvloeden, dat er voldoende mogelijkheden blijven voor agrarische ondernemers om zich te kunnen ontwikkelen.

  Daarnaast behartigen LTO-vertegenwoordigers de Nederlandse agrarische belangen op internationaal niveau door te lobbyen in het Europees Parlement en in WTO-verband. Op Europees niveau gebeurt dat onder andere door middel van COPA-COGECA, de koepelorganisatie voor agrarische belangenbehartigers in Europese landen.

  Voorzitter van LTO Nederland is Marc Calon.

  internet website
  tel. 070-3382700
  fax 070-3382710
  adres Bezuidenhoutseweg 105-113
  2594 AC - Den Haag
   
  • Home
  Geachte bezoeker,
  De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) waardeert het dat u mee wilt doen aan onze enquête. De uitkomst van deze enquête wordt gebruikt om de website beter op uw wensen af te stemmen.
  Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.
  Klik op Doorgaan voor het invullen van de enquête. Klik op Stoppen voor het verlaten van dit scherm.