Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties
logo Flow Euro Portal

  Tips

  De volgende tips kunnen u helpen om sneller uw weg te vinden binnen deze site.

  1.

  Snel informatie opzoeken

  Het snelst en eenvoudigst zoekt u door in het zoekveld rechtsboven de eerste 5 a 6 letters van het gewenste onderwerp in te tikken en op Enter te klikken.

  U krijgt dan eerst de zoekresultaten die (vooral) met woningcorporaties te maken hebben en daarna meer algemene EU-resultaten.

  2.

  Snel deze site verkennen

  Als u snel wilt zien welke menu-keuzen er achter de blauwe menubalk schuil gaan (Staatssteun, Aanbestedingen, enz.), kunt u het beste de sitemap opvragen. Deze geeft u in één oogopslag een overzicht van alle rubrieken.

  3.

  Snel Europese dossiers opvragen

  Op deze site wordt voor de meeste Europese voornemens een EU-dossier bijgehouden. Hierin wordt goeddeels automatisch de informatie van de verschillende bronnen bijeengebracht.

  Als u op deze site één van de vele Europese nummers intikt, komt u in eerste instantie altijd op zo'n automatisch samengesteld EU-dossier terecht.

  Voorbeeld:

  • com (2003) 423 of
  • richtlijn 2004/117.

  Als dat uw vragen niet beantwoordt, kunt u via de keuze Alternatieve dossiers in zo'n EU-dossier altijd de gebruikte bron-dossiers opvragen.

  4.

  Samenhang Europese dossiers

  Zowel het Europees parlement als de Raad van ministers geven aan ieder dossier één of meer onderwerpsaanduidingen. Door in een dossier op zo'n aanduiding te klikken krijgt u een overzicht van alle verwante dossiers.

  De onderwerpsaanduidingen van het Europees Parlement vindt u achter Beleidsterrein EP en de aanduidingen van de Raad achter Raadsonderwerp.

  Bekijk bijvoorbeeld eens het dossier rond de wijziging van Richtlijn 98/71/EG inzake de rechtsbescherming van modellen en klik dan op het raadsonderwerp Intellectuele eigendom.

   
  • Home
  Geachte bezoeker,
  De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) waardeert het dat u mee wilt doen aan onze enquête. De uitkomst van deze enquête wordt gebruikt om de website beter op uw wensen af te stemmen.
  Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.
  Klik op Doorgaan voor het invullen van de enquête. Klik op Stoppen voor het verlaten van dit scherm.