Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties
logo Flow Euro Portal

  Thomson Reuters (RTR)

  Logo Thomson Reuters

  Dit nieuwsagentschap verzamelt wereldwijd informatie voor zowel de gedrukte pers als voor audiovisuele media. Daarnaast is Thomson Reuters de leverancier van financiële gegevens en kennis voor instellingen in de financiële sector, het bedrijfsleven en de zorgsector.

  Thomson Reuters noemt zichzelf een toonaangevende bron voor informatie bestemd voor beslissingnemers en professionals . 's Werelds bekendste en meest ervaren nieuwsagentschap combineert jarenlange expertise met innovatieve technologieën.

  De wortels van het bedrijf liggen in Londen, waar Paul Julius Reuter in 1851 startte met het verzamelen van beurskoersen. Financiële berichtgeving is nog steeds een van de belangrijkste onderdelen van Reuters T. In 2008 fuseerde Reuters met de Amerikaanse uitgever Thomson, een van oorsprong Canadese krantenmagnaat. Thomson Reuters heeft ca 50.000 medewerkers in dienst, verspreid over meer dan 100 landen. Aandelen Thomson Reuters worden genoteerd op de beurzen van Toronto en New York.

  internet website
  inlichtingen
  tel. +1-646223400
  adres Times Square 3
  NY 10036 - New York (Verenigde Staten)
  omvang circa 55000 personen
   
  • Home
  Geachte bezoeker,
  De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) waardeert het dat u mee wilt doen aan onze enquête. De uitkomst van deze enquête wordt gebruikt om de website beter op uw wensen af te stemmen.
  Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.
  Klik op Doorgaan voor het invullen van de enquête. Klik op Stoppen voor het verlaten van dit scherm.