Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties
logo Flow Euro Portal

  Centrale redactie PDC

  logo PDC

  De centrale redactie van PDC IA verzamelt en bewerkt informatie voor nieuws- en agendavoorzieningen via diverse media en voor uiteenlopende doelgroepen. Daarbij wordt gebruikgemaakt van zowel digitale als gedrukte bronnen. De centrale redactie biedt behalve een actuele eerstelijnsvoorziening ook veel achtergrondinformatie.

  Het verzamelen en selecteren van gegevens gebeurt voor een belangrijk deel via geautomatiseerde systemen. De redacteuren zorgen er vervolgens voor dat nieuwsberichten in de juiste context worden geplaatst, worden voorzien van links naar toelichtende informatie en te vinden zijn bij relevante onderwerpen. Op basis van de actualiteit wordt zo nodig de achtergrondinformatie geüpdatet.

  Daarnaast levert de redactie een bijdrage aan Real Time Research: het ontsluiten van parlementaire data voor onderzoekers en media. Daarmee kunnen zij actuele én historische data snel en eenvoudig analyseren en gemakkelijk de juiste verbanden leggen.

  Dit alles wordt verzorgd door een deskundig redactioneel team, dat onafhankelijk is. De redactie streeft naar objectieve informatievoorziening.

  De centrale redactie van PDC is verantwoordelijk voor informatie van sites en kennismanagement-tools over onder meer de Europese Unie en de nationale politiek.

  Websites en informatietools waaraan de centrale redactie van PDC een bijdrage levert

  internet website
  inlichtingen
  tel. 070-3560238
  adres Lange Voorhout 86 unit 15
  2514 EJ - Den Haag
  omvang circa 40 personen
   
  • Home
  Geachte bezoeker,
  De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) waardeert het dat u mee wilt doen aan onze enquête. De uitkomst van deze enquête wordt gebruikt om de website beter op uw wensen af te stemmen.
  Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.
  Klik op Doorgaan voor het invullen van de enquête. Klik op Stoppen voor het verlaten van dit scherm.