Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties

Belangrijkste thema's en media-evenementen 23 oktober - 5 november 2017 - Flow Kenniscentrum

Flow Kenniscentrum
logo Flow Euro Portal

bij Raad

Met dank overgenomen van Raad van de Europese Unie (Raad), gepubliceerd op vrijdag 20 oktober 2017.

Overzicht van de voornaamste onderwerpen die in de komende 2 weken in zittingen van de Raad van de EU zullen worden besproken.

Raad Werkgelegenheid, Sociaal Beleid, Volksgezondheid en Consumentenzaken (Werkgelegenheid en Sociaal Beleid), 23 oktober 2017

De Raad wil een algemene oriëntatie (voorlopig Raadsstandpunt) bereiken over de richtlijn inzake de detachering van werknemers. Verwacht wordt dat hij een gedeeltelijke algemene oriëntatie over de verordening betreffende de coördinatie van de socialezekerheidsstelsels zal bereiken. Andere agendapunten zijn: een voorstel voor een interinstitutionele afkondiging van de Europese pijler van sociale rechten, en het Europees Semester.

Raad Vervoer, Telecommunicatie en Energie (Telecommunicatie), 24 oktober 2017

De Raad zal twee oriënterende debatten houden, namelijk over de uitvoering van de strategie voor de digitale eengemaakte markt en over cyberbeveiliging.


 
  • Home
Geachte bezoeker,
De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) waardeert het dat u mee wilt doen aan onze enquête. De uitkomst van deze enquête wordt gebruikt om de website beter op uw wensen af te stemmen.
Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.
Klik op Doorgaan voor het invullen van de enquête. Klik op Stoppen voor het verlaten van dit scherm.