Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties

EBZ Summerschool 2017 - Flow Kenniscentrum

Flow Kenniscentrum
logo Flow Euro Portal

  EBZ Summerschool 2017

  Het Europees Onderwijscentrum voor de woningbouw en de vastgoedsector (EBZ) organiseert deze zomer voor het eerst een Summerschool. Dit doen zij in samenwerking met de EFL European Federation for Living and Housing Europe, de Europese Federatie van Openbare, Coöperatieve en Sociale Woning. De Summerschool is speciaal gericht op jonge professionals vanuit heel Europa werkzaam in de woningbouwsector. Zij krijgen de kans om deel uit te maken van een intensieve internationale uitwisseling op hun werkveld en interessegebied.

  Het interactieve programma combineert academische kennis met de expertise van professionals. Deze combinatie moet concepten en oplossingen bieden voor de belangrijkste uitdagingen van de huisvesting in de 21e eeuw. Uitdagingen zoals verouderende samenlevingen, energie-efficiëntie en digitalisering, of de kwestie van inclusieve wijken. Dankzij de verschillende nationaliteiten die aanwezig zullen zijn, geeft deze uitwisseling waardevolle inzichten om problematiek in Europese landen aan te pakken.

  U kunt deelnemen aan discussies met Europese deskundigen, leren over de oplossingen en benaderingen van uw Europese buren en een Europees netwerk opbouwen. De summerschool duurt vijf dagen. Van 21-25 augustus in Bochum, Duitsland. Inschrijven kan nog tot 30 juni 2017.

   
  • Home
  Geachte bezoeker,
  De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) waardeert het dat u mee wilt doen aan onze enquête. De uitkomst van deze enquête wordt gebruikt om de website beter op uw wensen af te stemmen.
  Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.
  Klik op Doorgaan voor het invullen van de enquête. Klik op Stoppen voor het verlaten van dit scherm.