Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties

The State of the Housing in the EU 2017 - Flow Kenniscentrum

Flow Kenniscentrum
logo Flow Euro Portal

  Op 17 oktober 2017 presenteert Housing Europe Observatory het rapport 'The State of the Housing in the EU' tijdens een 'Launching Event' in Brussel. Het rapport gaat in op de huidige problemen rond huisvesting in de EU, zoals de huizen-crisis. Ook geeft het onder meer gedetailleerde statistieken per lidstaat en een compilatie van de belangrijkste beleidsveranderingen sinds 2015.

  Het event vindt plaats in het Europees Parlement van 11:00 tot 16:30 uur. Het kent twee delen, een ochtend- en een middagsessie. Tijdens de ochtendsessie ligt de focus op Europa's potentieel om projecten met een grote sociale impact te ondersteunen. In de middag ligt de focus op de huidige situatie in Europa. Men gaat in op wat de impact is geweest van de crisis en hoe hierop, op regionaal niveau, is gereageerd.

  Housing Europe Observatory is de onderzoeksafdeling van Housing Europe. Het identificeert onderwerpen waarop onderzoek nodig is en analyseert belangrijke trends binnen de huisvesting en sociale huisvesting op Europees niveau.

  1.

  Meer informatie

   

  Inhoud

  • Home
  Geachte bezoeker,
  De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) waardeert het dat u mee wilt doen aan onze enquête. De uitkomst van deze enquête wordt gebruikt om de website beter op uw wensen af te stemmen.
  Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.
  Klik op Doorgaan voor het invullen van de enquête. Klik op Stoppen voor het verlaten van dit scherm.