Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties

Juncker spreker op Economisch Forum in Davos - Flow Kenniscentrum

Flow Kenniscentrum
logo Flow Euro Portal
dinsdag 9 januari 2018, 19:31

BRUSSEL (ANP) - Jean-Claude Juncker gaat voor het eerst als voorzitter van de Europese Commissie naar de jaarvergadering van het Wereld Economisch Forum in Davos. Hij zal op 25 januari een speech houden op de prestigieuze internationale conferentie voor politieke leiders, ondernemers en organisaties, bevestigt zijn woordvoerster.

Volgens ingewijden in Brussel is Juncker ,,geen groot fan” van het besloten evenement voor de invloedrijksten ter aarde maar moet zijn optreden het signaal afgeven dat Europa economisch weer vooraan loopt in de wereld. De laatste keer dat Juncker er bij was in de Zwitserse plaats was hij premier van Luxemburg, ruim twintig jaar geleden.

Vorig jaar gaf Juncker zijn eigen team van EU-commissarissen nog een uitbrander omdat er liefst twaalf onder wie vicevoorzitter Frans Timmermans waren afgereisd naar Davos. Dit jaar is de delegatie, Juncker niet meegerekend, beperkt tot acht. Timmermans is er niet bij.

 
  • Home
Geachte bezoeker,
De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) waardeert het dat u mee wilt doen aan onze enquête. De uitkomst van deze enquête wordt gebruikt om de website beter op uw wensen af te stemmen.
Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.
Klik op Doorgaan voor het invullen van de enquête. Klik op Stoppen voor het verlaten van dit scherm.