Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties

Britse minister: May blijft aan tot brexitdeal rond is - Flow Kenniscentrum

Flow Kenniscentrum
logo Flow Euro Portal
zaterdag 13 april 2019, 3:25

LONDEN (ANP/DPA) - Theresa May blijft premier van Groot-Brittannië tot het definitieve vertrek van de Britten uit de Europese Unie, zei minister van Financiën Philip Hammond vrijdag. ,,Voor zover ik weet is ze niet van plan haar functie neer te leggen voordat ze de deal heeft gesloten'', aldus de politicus.

,,Ze is iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ze is iemand die zich inzet voor het leveren van een acceptabele brexit voor de Britten, en zij zal die belofte zeker waarmaken'', aldus Hammond.

De minister zei ook dat de regering klaar is om gesprekken te voeren met oppositieleider Jeremy Corbyn over een douane-unie met de EU. Maar die leiden niet noodzakelijk tot deze oplossing. ,,We zijn klaar om deze zaken te bespreken'', zei hij. ,,Maar omdat dit onderwerp op tafel ligt, betekent niet dat we het accepteren of het doen.''

 
  • Home
Geachte bezoeker,
De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) waardeert het dat u mee wilt doen aan onze enquête. De uitkomst van deze enquête wordt gebruikt om de website beter op uw wensen af te stemmen.
Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.
Klik op Doorgaan voor het invullen van de enquête. Klik op Stoppen voor het verlaten van dit scherm.