Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties
logo Flow Euro Portal
woensdag 15 mei 2019, 11:28

Verkiezingen zijn het feest van de democratie. Maar valt er tijdens de aankomende Europese verkiezingen eigenlijk nog wel iets te vieren?

Op 1 mei verscheen de twaalfde uitgave van de Montesquieu reeks: Europa, Europa: op weg naar de verkiezingen van mei 2019. Met het oog op de verkiezingen van 23 mei blikt een verzameling deskundigen terug en vooruit. Wat is de invloed van brexit? Leidt groeiende euroscepsis tot desintegratie? En wat is de staat van de democratie in de EU en de lidstaten?

Conclusie: de Europese Unie is toe aan een fikse opknapbeurt. Maar met een beetje goede wil, dito doorzettingsvermogen en een vleugje optimisme moet het lukken.

Europa, Europa: op weg naar de Europese verkiezingen van mei 2019 (eindredactie: Aalt Willem Heringa, Jan Schinkelshoek), Boom juridisch 2019, Den Haag, Montesquieu Reeks, nr 12.

ISBN: 978-94-6290-659-4

 
  • Home
Geachte bezoeker,
De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) waardeert het dat u mee wilt doen aan onze enquête. De uitkomst van deze enquête wordt gebruikt om de website beter op uw wensen af te stemmen.
Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.
Klik op Doorgaan voor het invullen van de enquête. Klik op Stoppen voor het verlaten van dit scherm.