Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties
logo Flow Euro Portal
vrijdag 11 oktober 2019, 15:50

DEN HAAG (ANP) - Op aandringen van de Tweede Kamer sluit minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) later aan bij een staatsbezoek aan India. Hij stelt zijn reis uit voor overleg met de andere Europese landen over de Turkse invasie in SyriŽ.

Door de recente ontwikkelingen en de oproep van de Kamer heeft Blok besloten aan de vergaderingen met collega's maandag en dinsdag in Luxemburg mee te doen. Na afloop gaat hij alsnog naar India voor het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin MŠxima, laat hij de Kamer weten.

Blok wil verder zo snel mogelijk een bijeenkomst van de internationale anti-IS-coalitie om te spreken over de gevolgen die de Turkse inval heeft voor de strijd tegen het radicaalislamitische IS en de detentie van IS-strijders.

Minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel) zou sowieso al meegaan op handelsmissie naar India. Omdat Blok naar Luxemburg gaat zal ze de eerste dagen ook zijn rol overnemen en het koninklijk paar vergezellen.

 
  • Home
Geachte bezoeker,
De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) waardeert het dat u mee wilt doen aan onze enquÍte. De uitkomst van deze enquÍte wordt gebruikt om de website beter op uw wensen af te stemmen.
Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.
Klik op Doorgaan voor het invullen van de enquÍte. Klik op Stoppen voor het verlaten van dit scherm.